sreda, 5. december 2012

1. decembrska objava

Drage moje so-blogarice(-ji), prav lepo pozdravljene...čeprav nisem objavljala več kot en mesec, vas vseeno redno spremljam (za komentarje mi vedno zmanjka časa, obljubim da se v prihodnje potrudim in jih pokomentiram:)) in občudujem vaše čudovite kreacije...res ste suupeeeeer. :)

Da ne boste mislile, da sem v tem mesecu samo lenarila, lahko spodaj pokukate kaj se je ''kuhalo'' v moji kvačkalnici (da ne omenim, da je zraven nastal popolni volneni kaos, od vse vneme se je celo kvačka zlomila :)) ... nastalo je cel kup kvačkanih copatk in ostalih kvačkarij ... letos bosta božiček in dedek mraz nosila topla darila:))

In ker je na craft-alnici tokratna tema ''živalice'', prijavljam rjave copatke z bež medvedki (samo te, ki so na prvi fotografiji) na 70.izziv craft-alnice...ostale izdelke sem že objavila na facebook-u zato ne pridejo v poštev pri craft-alnici.





Povabim vas še na Facebook stran mojih kvačkarij (My cute stuff | Facebook), kjer bo Miklavž kmalu trosil darila...podarila bom 2 grelčka za mala ušeska...pridružite se mi :)).

Vsem pa želim še veeeeliiiiiko decembrskega ustvarjanja in veselja....se kmalu spet ''vidimo'', ker bom tokrat bolj pridna z objavami :)).  

Ps: Seveda lahko čisto vsak izdelek naročite...za vse info mi pišite na petrascreations@gmail.com .