sreda, 5. december 2012

1. decembrska objava

Drage moje so-blogarice(-ji), prav lepo pozdravljene...čeprav nisem objavljala več kot en mesec, vas vseeno redno spremljam (za komentarje mi vedno zmanjka časa, obljubim da se v prihodnje potrudim in jih pokomentiram:)) in občudujem vaše čudovite kreacije...res ste suupeeeeer. :)

Da ne boste mislile, da sem v tem mesecu samo lenarila, lahko spodaj pokukate kaj se je ''kuhalo'' v moji kvačkalnici (da ne omenim, da je zraven nastal popolni volneni kaos, od vse vneme se je celo kvačka zlomila :)) ... nastalo je cel kup kvačkanih copatk in ostalih kvačkarij ... letos bosta božiček in dedek mraz nosila topla darila:))

In ker je na craft-alnici tokratna tema ''živalice'', prijavljam rjave copatke z bež medvedki (samo te, ki so na prvi fotografiji) na 70.izziv craft-alnice...ostale izdelke sem že objavila na facebook-u zato ne pridejo v poštev pri craft-alnici.





Povabim vas še na Facebook stran mojih kvačkarij (My cute stuff | Facebook), kjer bo Miklavž kmalu trosil darila...podarila bom 2 grelčka za mala ušeska...pridružite se mi :)).

Vsem pa želim še veeeeliiiiiko decembrskega ustvarjanja in veselja....se kmalu spet ''vidimo'', ker bom tokrat bolj pridna z objavami :)).  

Ps: Seveda lahko čisto vsak izdelek naročite...za vse info mi pišite na petrascreations@gmail.com .

15 komentarjev:

  1. Kako lepi copatki! Vsi po vrsti so prelepi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooooooooo, marička, kakšni lepi copati!! Naj so seveda prijavljeni na Craft-alnico, ampak tudi ostali so prelepi.No ja takoj za medvedkastimi so še sivi rozasti z vtnico.
    Krasno je, da si se prijavila, ker te bom sedaj redneje spremljala. Tudi jaz rada vihtim kvačko, le da ugotavljam, da premalokrat.

    Pozdravček od Lili

    OdgovoriIzbriši
  3. Jej kako so vsi luštni. Prvi z medvedkom so super kjutki :). Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Iiiiiiii...Petra, tudi ti imaš krasne ideje, kako iz copatkov narediti take cartke. Tiste, ki sem ti jih zadnjič naročila so bili sprejeti z veliko oooooooo-jev in pohval...Prekrasni so...prav me mika, da bi si naročila ene kar tako, ker so tako lepi. ;))

    OdgovoriIzbriši
  5. Waw zelo lepi copatki-meni pa so všeč žabe-zaradi zelene barve. So pa vsi top-za vsak okus, a ne?
    Lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  6. Punce hvala za vse vaše komentarje in pohvale...vedno je lepo slišat pozitivne besede, toliko motivacije ti dajo. Klara, me veseli da so copatki bili lepooooooo sprejeti:)). Izmed teh pa so meni najbolj pri srcu tisti z žabico in sivi z vrtnico:)). Če bi pa kdo rad prejel grelčke za ušeska, naj pokuka tukaj... http://sl-si.facebook.com/kvackarije . Pozdrav vsem, Petra

    OdgovoriIzbriši
  7. iii koliko lepih copatkov v vseh mogočih barvah :-))
    Medo kot dodatek prav fletno paše!

    OdgovoriIzbriši
  8. Kako lepi copatki. Zelo lepo pašejo gor ti našitki.

    OdgovoriIzbriši
  9. Tile copatki so pa takoooo luštkani!
    Lp Cardarian

    OdgovoriIzbriši
  10. Veliko se dela copatkov za malcke zadnje case, ampak kombinacije barv, materialov in modelov pa so mi pri tebi najbolj vsec!!! Ko bom imela kandidata/ko, da jih obuje, se ti javim. ;) Res vse pohvale, eni lepsi od drugih.

    OdgovoriIzbriši
  11. Neskončno vesela za vse vaše komentarje, pohvale, lepe besede...velika potrditev za moje delo. Hvala vam!!!

    OdgovoriIzbriši
  12. Sem že enkrat komentirala tole objavo in sem še zmeraj istega mnenja.
    Imam pa zdaj zate eno nagradico na mojem blogu. Dobrodošla ;)

    OdgovoriIzbriši